AAA Jeka Turis

Agentia "Jeka Turism" a fost infiintata in 1991. Proiectul de amenajare al sediului din ansamblul "Vivenda Residencias" reprezinta prima iesire in offline a afacerii de familie.

#obiectivele proiectului Jeka Turism agreate cu echipa de arhitecți:

01. Optimizarea resurselor, calendarului de lucru și a bugetului estimat
02. Dezvoltarea schemei operationale / a fluxurilor de lucru din spatiu
03. Costuri reduse la intretinere / mentenanta
04. Utilizarea cu ușurință a spațiilor
05. Resursa umană sa acceseze spațiul de lucru cu plăcere
06. Posturile de lucru sa ofere generozitate în productivitate
07. Atmosfera de lucru relaxata
08. Spatiu elegant, accesibil și primitor
09. Reflexia subtila a brandului în designul interior


#implementare

Conceptul proiectului a plecat de la (culmea!) faptul ca familia "Jeka Turism" isi dorea un sediu care sa nu arate a agentie de turism. Fiind un brand activ pe piata serviciilor de turism online inca din 1991, beneficiarii au considerat ca notorietatea brandului este suficienta pentru sustinerea notiunii de turism pe care vor sa o promoveze si au dorit sa ne concentram mai mult pe trasarea unor fluxuri de lucru si de interactiune cu clientul fluide si relaxate.

Designul industrial agreat cu echipa de arhitecti a fost innobilat prin materiale, texturi, accente de culori concentrate mai ales in zonele de birouri private si zona de asteptare clienti. In rest, s-a mizat pe functionalitatea spatiului, pe tehnologii care sa optimizeze costurile de functionare, totodata oferind usurinta si placere in utilizare.

Ce ne-am propus: un proiect care, desi nu exprima grafic destinatii de vacanta, sa te faca sa te gandesti la calatorii prin atmosfera relaxata care domina spatiul.

Ce am obtinut: un loc care a crescut vanzarile agentiei considerabil, prin simplul fapt ca reflecta grija si respectul echipei "Jeka" fata de propria afacere. Acest lucru confera siguranta alegerilor pentru clientii agentiei. Proiectul de amenajare a sediului Jeka a fost unul constant, fiecare etapa a fost decisa si respectata de catre toti cei implicati, iar rezultatul este unul identic cu randarile de concept.


#echipa arhitecți & constructori

6 specialisti, dintre care:
2 Arhitect senior
3 Arhitecti juniori
1 Client account
...

Echipe constructie, montaj și finisaje:
Au participat peste 20 de constructori si montatori, Ingineri de constructii, Proiectanti de instalatii (termice, sanitare, electrice), Specialist in iluminat, organizati pe echipe specializate si alocate pe etape de lucru conform calendarului / planul de rezolvare / implementare.


testimonial